Σπουδαία νίκη για την Κ 15, 0-1 τον Παναιτωλικό

20.01.2019 Αναγνώστηκε 870 φορές

Ότι δεν κατάφερε η Κ 17 το έκανε η Κ 15 η οποία άλωσε το Αγρίνιο επικρατώντας 0-1 του Παναιτωλικού πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μιχάλη Μπόλλου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να είχε έρθει νωρίτερα το γκολ αφού στο 19’ είχε δοκάρι με τον Σκουτελιά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δύο ευκαιρίες με τους Τσέλιο (28’) και Αδαμίδη (31’).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε μια καλή στιγμή στο 45’ με τον Αδαμίδη, ενώ στο 55’ ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες.

Ο ΠΑΣ είχε δεύτερο δοκάρι στο 61’ με σουτ του Βλαχογιώργου.

Τελικά η υπεροχή του ΠΑΣ καρποφόρησε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα στο 75’ με τον Βλαχογιώργο να κάνει το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γούσης, Αδαμίδης, Ναούμης, Μήτσης, Σκαργιώτης (58’ Σάλο), Λεοντίδης, Ζαρκαλής (74’ Τζοβάρας), Τσέλιος, Αθανασίου (53’ Καφενζής), Σκουτελιάς (66’ Χρήστου), Σιώζιος (49’ Βλαχογιώργος).

Σχολιασμος