Πετράκης: «Καθοριστικό το πρώτο γκολ»

29.04.2018 Αναγνώστηκε 1039 φορές

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του ανέφερε ότι καθαριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε το γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΣ στο τέλςο του πρώτου ημιχρόνου.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν το γκολ που δεχτήκαμε στη λήξη του πρώτου μέρους απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε αποτέλεσμα για να μείνει κατηγορία. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας στο πρώτο μέρος, δεν κινδυνέψαμε και μέσα από την ικανότητα συγκεκριμένου παίκτη φάγαμε ένα απίθανο και ωραίο γκολ.

Στο β μέρος από στημένη φάση δεχτήκαμε δεύτερο γκολ. Προσπαθήσαμε απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε όλη πίσω από τη μπάλα. Κάναμε ευκαιρίες και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Νομίζω και η Λαμία είχε μια δύο προϋποθέσεις για ευκαιρία. Πλέον το αφήνουμε πίσω και έχουμε το τελευταίο παιχνίδι».

Τέλος, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: «Συγχαρητήρια στη Λαμία που στην πρώτη της παρουσία στην Α εθνική κατάφερε να παραμείνει».

Σχολιασμος