- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Με πρωινή προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και παιχνίδια τακτικής σε περιορισμένο χώρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη.
Ο προπονητής Γιάννης Πτεράκης αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα αφού δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Γαρουφαλιά, Βιδάλ, Αποστολόπουλο, τον τραυματία Σολτάνι, ενώ εκτός έμεινε και ο Μπετρά.
Ακόμη εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τακτικής οι Περιστερίδης, Ντόλοβατς, Ζώγκος, Ζαχαρός, Λιάσος.
Την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή έχει ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Η αποστολή για την αναμέτρηση με την Ξάνθη είναι η εξής:
Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Λίλα, Καρανίκας, Γώγος, Παπαδόπουλος, Νικολιάς, Τσικάρσκι, Χαλκιαδάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Χέλκβιστ, Μανθάτης, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μιχαήλ, Κόντε, Σκόνδρας.
Ευχές στο μπάσκετ
Επίσης να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στην ομάδα Basket του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που σήμερα αναμετράται στον 1ο από τους 2 τελικούς για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ενάντια στον IBC στο γήπεδο του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.