- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Πέρα από τα αγωνιστικά, σήμερα προέκυψαν κι άλλα είδους προβλήματα για τον ΠΑΣ.
Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση του Κρίστιαν Τσάβες για αφαίρεση τριών βαθμών από τους Ηπειρώτες λόγω οφειλών προς τον Αργεντινό επιθετικό.
Η διοίκηση του ΠΑΣ καλείται να καταβάλλει στον Αργεντινο πρώην παίκτη τους 4.000 ως τόκους στα 88.169.23 που είχαν καταβάλλει τον περασμένο Ιανουάριο.
Ο ΠΑΣ έχει τρεις εργάσιμες ημέρες στη διάθεση του, χωρίς να υπολογίζεται η ημέρα κοινοποίησης, για να πληρώσει τον Τσάβες και να έρθει σε συμβιβασμό με τον Αργεντινό. Έτσι ώστε η πλευρά του παίκτη εν συνεχεία να καταθέσει αίτημα αναίρεσης της ποινής.
Αν δεν συμβεί αυτό, τότε αφαιρούνται οριστικά τρεις βαθμοί.
Εν συνεχεία οι Γιαννιώτες θα έχουν επιπλέον πέντε εργάσιμες μέρες μετά τον επόμενο αγώνα τους, για να πληρώσουν και να πάρουν πάλι πίσω τους τρεις βαθμούς.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΣ Γιάννινα:
Δέχεται την από 16-2-.2018 αίτηση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την επιβληθείσα με την 10/2018 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου (όπως διορθώθηκε το διατακτικό της με την 13/2018 απόφασή του) ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίαςτριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.