- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Της «Παναγιάς» τα μάτια έχασε χθες η Κ 15 του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν μπορούσε με τίποτα να πάει στα δίχτυα και χρειάστηκε να δώσει ο διαιτητής πέναλτι (εμφανέστατο) για να μπορέσει να ισοφαρίσει.
Ανοιχτό παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες.
Ο Παναιτωλικός στο 2’ είχε την ευκαιρία με τον Δήμο να κάνει το σουτ, η μπάλα να κοντράρει στον Μάκη και να καταλήγει στην αγκαλιά του Ψεύτη.
Στο 3’ σουτ του Κύρκου απέκρουσε σε κόρνερ ο Ραγιάς, το εκτέλεσε ο Κύρκος και πάλι ο Ραγιάς απέκρουσε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Δημητρέλο που έκανε το ανάποδο ψαλίδ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
Ο Παπαστράτος στο 11’ έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε σε αμυντικό πήρε ύψος και ο Κύρκο σε κενή εστία δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά.
Στο 17’ ο Ζώνιος εκτέλεσε κόρνερ, ο Τασιούλας έκανε την κεφαλιά με τους αμυντικούς του Παναιτωλικού να διώχνουν επάνω στη γραμμή.
Στο 33’ εκτέλεση κόρνερ από τον Παπαχρήστο κεφαλιά του Λαζαρίδη η μπάλα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 42’ με την κεφαλιά του Λαζαρίδη. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη έχασε σωρεία ευκαιριών ακόμη και πάνω από την γραμμή για να ισοφαρίσει.
Στο 45’ σουτ του Τασιούλα αποκρούει ο Ραγιάς, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 48’ το σουτ του Δημητρέλου.
Ο Παππάς στο 61΄έκανε το σουτ η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 67’ εκτέλεση φάουλ του Ζώνιου η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 69’ σέντρα του Μάκη ο Παππάς δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.’
Ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 76’ όταν ο Ραγιάς ανέτρεψε τον Παππά με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Δημητρέλος κάνοντας το 1-1.
Στο 78’ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Ραγιάς και Τσιούτσιος.
Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Γούκος-Γκανάτσιου).
ΠΑΣ Γιάννινα: Ψεύτης, Μάκης, Περβανάς (73’ Ντίνος), Ντούκας, Τσιούτσιος, Παππάς, Τασιούλας, Κύρκος (52’ Μπούμπας), Παπαστράτος (41’ Σακκάς), Ζώνιος Γ. Δημητρέλος.
Παναιτωλικός: Ραγιάς, Βασίλας, Παπαχρήστος (79’ Πριόβολος), Χρήστου, Λαζαρίδης, Τσιακούμης, Λάκκας (64’ Κρανιώτης), Σοροβός, Τρομπούκης (75’ Κοκώνης), Δήμος (65’ Παπαδήμας), Βλάχος (52’ Σαράκης).
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.