- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Την αντίθεση της με τον ορισμό του Γιώργου Κομίνη να διευθύνει την αναμέτρηση της με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια.
Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της η "βυσσινί" ΠΑΕ υπάρχει εμπιστοσύνη και εκτίμηση στις διαιτητικές ικανότητες των Κομίνη από την Ηγουμενίτσα και Κουτσιαύτη από την Άρτα, πρώτος και τέταρτος διαιτητής αντίστοιχα, ωστόσο διερωτάται γιατί δεν ορίστηκαν διαιτητές από Ενώσεις εκτός Ηπείρου.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτιμά τις διαιτητικές ικανότητες τόσο του κ. Κομίνη από την Ηγουμενίτσα, των βοηθών του, αλλά και του 4ου διαιτητού από την Άρτα κ. Κουτσιαύτη.
Αλλά από τόσους διαιτητές που υπάρχουν στον πίνακα διαιτητών της Super League, ήταν τόσο να δύσκολο να βρεθούν πρώτος και τέταρτος διαιτητής, σε ένα τόσο σπουδαίο ματς και για τις δύο ομάδες, αλλά και για τον θεσμό του Κυπέλλου, που να προέρχονται από ενώσεις εκτός Ηπείρου;
Παρ' όλα ταύτα είμαστε βέβαιοι ότι την Πέμπτη το βράδυ μετά το τέλος της συναντήσεως θα δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές".
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.