- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2018 η Κ 20 του ΠΑΣ Γιάννινα φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Οι δύο ομάδες προερχόταν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν καλό θέαμα.
Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 72’ με σουτ του Σπηλιώτη. Ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83’ όταν ο Πήλιος ανατράπηκε από τον Τσιβελεκίδη και ο Παπαδόπουλος Ε. από την άσπρη βούλα ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
ΑΕΚ: Γκίνης, Ασπρογιάννης, Ψάνης, Τσιβελεκίδης, Μπούσι, Μπάμπης (46′ Σταμούλης) Χριστόπουλος (46′ Σαρδέλης) Ζιώγας, Γιάντομ, Γιούσης (80′ Μωραϊτάκης) Σπηλιώτης
ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετεκίδης, Τσίντας, Μελιγγιώτης, Γώγος, Βασιλάκης, Νικολόπουλος, Λιάππης (80′ Αλεξίου) Λιάσος, Παπαδόπουλος Ε. (88′ Τσούνης), Παπαδόπουλος Κ. Πήλιος (93′ Τάτσης).
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.