- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Παρότι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα χρειάστηκε ένα γκολ του Μακρή στις καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει την ΑΕΛ και να φύγει από τη Λάρισα με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), αποτέλεσμα που αδικεί την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα.
Το παιχνίδι έγινε στο γήπ[εδο της Χάλκης και σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο της έντονης κακοκαιρίας με δυνατό αέρα και βροχόπτωση που δυσκόλεψαν κατά πολύ τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμας βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Συγκεριμένα, μόλις στο 5' ο Φουρκιώτης πάσαρε στον Πινακά και με με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δούκα για το 1-0.
Παρά το γρήγορο γκολ της ΑΕΛ ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο ματς και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, με κορυφαία το δοκάρι στο 75' με τον Εμβραίζογλου.
Τελικά η ομάδα της Ηπείρου χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να δικαιωθεί με τον Μακρή να πλασάρει εύστοχα τον Σουλούκο και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.
ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μαλούσι (80' Κουσκουρίδας), Κοντογιώργος, Φουρκιώτης Χ., Τέλλιος, Παπακωνσταντίνου, Δημόπουλος (60' Μπουζούκης), Μαλάκος (75' Έξαρχος), Τσουμάνης (65' Κόφφας), Πινακάς, Μιλτιάδης (60' Φουρκιώτης Μ.).
ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Μπαδήμας): Δούκας, Μέγας, Ζωγάκης, Πανάρετος, Ντόντης (80' Δήμου), Πλατιάς (83' Γροσδάνης), Παππάς (80' Ιωαννίδης), Εμβραίζογλου, Λέκκας (66' Καραμποΐκης), Μακρής, Τάφα.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.