- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στην Ιερά Μονή Ντουραχάνης βρέθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούμενη από τον Γραμματέα Αλέκο Πότση και τους Αλέκο Πότση και Ηλία Μύταρη για να παραδώσουν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτη ανάγκης τα οποία μαζεύτηκαν στο φιλικό παιχνίδι ΜΜΕ-Επιτελείο Πετράκη, τόσο από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και από τα ΜΜΕ (τα οποία εκπροσωπήθηκαν από τον υπογράφων).
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και τα ΜΜΕ αυτές τις Άγιες Μέρς έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και κατάφεραν μέσα από αυτό το φιλικό να βοηθήσουν με τον τρόπο τους ώστε να μαζευτούν όσο πιο πολλά είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα και να προσφερθούν στην Ιερά Μονή Ντουραχάνης σε ανθρώπους που επιτελούν ένα δύσκολο έργο.
Ο Γραμματέας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Αλέκος Πότσης στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο ΠΑΣ πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό της Μονής και θα βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί, ενώ από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης Χρήστος Μπότσης αφού ευχαρίστησε τον ΠΑΣ και τα ΜΜΕ για την προσφορά τους, ενώ τόνισε ότι η κοινωνία βοηθάει όχι μόνο αυτές της μέρες αλλά όλο το χρόνο.
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.