Κουρμπανάς: «Μια ταχύτητα πάνω από εμάς ο ΠΑΣ» (video)

24.10.2017 Αναγνώστηκε 1261 φορές

Ο Νίκος Κουρμπάνας στις δηλώσεις του τόνισε το δίκαιο της ήττας, λέγοντας ότι ο ΠΑΣ ήταν μια ταχύτητα πιο πάνω από την ομάδα του, η οποία όπως είπε θα μπορούσε να είχε δεχθεί και άλλα γκολ.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι μπορεί να πει κανείς ότι δεν αντέχει σε κριτική, η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ταχύτητες παραπάνω από εμάς. Εμείς φαίνεται ότι δεν έχουμε ρυθμό, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω καμία κατάσταση. Δεν παίξαμε κλεφτοπόλεμο, προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε, δεν κλειστήκαμε στην άμυνα μας, πιέσαμε ψηλά, για να μπορέσουμε να βρούμε κάποιο ρυθμό. Οι ομάδες της Β΄Εθνικής έχουν πέσει σε μια τρελή κατάσταση, εδώ και τρεις μήνες δεν υπάρχουν ρυθμός, φιλικά, προπονήσεις, ψυχολογία. Ο αντίπαλος είναι σε ένα ρυθμό τρελό, σε πρωτάθλημα και σε αυτό το κομμάτι μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει δικαιολογία, εμείς ήμαστε μια ταχύτητα πιο κάτω. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, γίνανε λάθη όταν κλέβαμε τη μπάλα δεν μπορούσαμε να βρούμε καθαρές πάσες στο χώρο του κέντρου για να πάμε σε μια καλή επίθεση. Θα μπορούσε το σκορ να ήταν παραπάνω, αλλά θα μπορούσαμε και εμείς να πετύχουμε ένα-δύο γκολ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ, νομίζω ότι με αυτή τη νίκη έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και εμείς επιτέλους να ξεκινήσουμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

Με ποιους στόχους κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα: «Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και να μην κινδυνεύουμε. Δεν μπορεί να πει κανείς πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες γιατί δεν έχει ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα για να έχεις εικόνα».

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος