- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Τη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή του 7ου ομίλου και θα βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει σήμερα το μεσημέρι (3 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιγιάλειο για την 2η αγωνιστική του θεσμού.
Μετά την ισοπαλία στην Λιβαδειά για το πρωτάθλημα και τα δικαιολογημένα παράπονα για την διαιτησία του Τσαμούρη, ο οποίος ακύρωσε κανονικό γκολ του Μαυροπάνου, στερώντας από τους Ηπειρώτες το τρίποντο της νίκης, το σύνολο του Γιάννη Πετράκη στρέφει την προσοχή του στον θεσμό του κυπέλλου.
Είναι δεδομένο ότι στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αιγίου ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Η μίνι προετοιμασία του ΠΑΣ για τη σημερινή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χτες με πρωινή προπόνηση, η οποία έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες λόγω βροχόπτωσης και περιελάμβανε ομαδική τακτική, δουλειά πάνω στις στατικές φάσεις και οικογενειακό διπλό.
Σε μία ασυνήθιστη κίνηση για τα δικά του δεδομένα ο Γιάννης Πετράκης δεν ανακοίνωσε αποστολή για το σημερινό παιχνίδι και θα το κάνει λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Κρητικός τεχνικός θέλει όλους τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση και για τον λόγο αυτό θα είναι όλοι παρόντες στο γήπεδο, όπου και θα ανακοινωθεί η αποστολή και το βασικό σχήμα.
Διαιτητής ο Πουλημάς
Ο Νικόλαος Πουλημάς από την Κέρκυρα ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον σημερινό αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναιγιάλειο. Βοηθοί του Πουλημά θα είναι ο Θεοχάρης-Δημήτριος Σκοδρίλης από την Κέρκυρα και ο Αθανάσιος Στεφούλης από τα Γρεβενά, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από τα Γρεβενά.
Ο Παναιγιάλειος
Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Δημητρόπουλου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε χτες την προετοιμασία του για τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ,
Νωρίτερα, ο Νίκος Κουρμπανάς ανέλυσε, μέσω βίντεο, τον τρόπο παιχνιδιού των Ηπειρωτών, επισημαίνοντας στους παίκτες το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.
Αμέσως μετά ο "μελανόλευκος" τεχνικός ανακοίνωσε την 18άδα για το αυριανό ματς, την οποία αποτελούν οι: Πολίτης, Αθανασίου, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Κοντοχρήστος, Στίκας, Βλάχος, Ιντζίδης, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Μπρους, Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Σταματής, Κόκκορης, Γκούφας και Γεωργακόπουλος.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.