H προσοχή στρέφεται στη Βέροια

23.02.2011 Αναγνώστηκε 1828 φορές

Μετά το επεισοδιακό ντέρμπι του Αγρινίου και όλα όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, O ΠΑΣ Γιάννινα στρέφει την προσοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια στους "Ζωσιμάδες".

Η προετοιμασία του ΠΑΣ ξεκίνησε με μια πρωινη προπόνηση. Οι παίκτες ασχολήθηκαν κυρίως με ασκήσεις δύναμης, πραγματοποιώντας βάρη στο γυμναστήριο, ενώ από αύριο αναμένεται να πέσει το βάρος και στις ασκήσεις τακτικής.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Στεφάν Ντεμόλ για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει τον Τάσο Πάντο που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Παναιτωλικό και θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν καθώς ο Τάσος Κυριάκος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αγωνίστηκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στο προχτεσινο ντέρμπι.

Ο Βέλγος τεχνικός του ΠΑΣ θα παραθέσει συνέντευξη τύπου αύριο στη 13:00 στην αίθουσα Τύπου του  Εθνικού Σταδίου οι "Ζωσιμάδες", όπου αναμένεται να μιλήσει για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

*Tο Σάββατο 05/03/2011 θα γίνει ο αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τις εξαιρέσεις αγώνων που ζήτησε η Football League από τον ΟΠΑΠ.

Σχολιασμος