Πετράκης: «Κακοί στο πρώτο μέρος, βελτιωμένοι στο δεύτερο»

21.09.2017 Αναγνώστηκε 674 φορές

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα έμεινε στα Γιάννενα. 

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός είπε ότι στο δεύτερο μέρος με την αλλαγή του συστήματος και με την βοήθεια των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο ο ΠΑΣ κυριάρχησε στο παιχνίδι και η ισοπαλία είναι δίκαιη.

Αναλυτικά:

«Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο μείναμε στα Γιάννενα. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που θέλω σαν προπονητής αυτό που κάναμε, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, αν και στο αμυντικό ήμασταν καλύτεροι. Δίκαια ο Πανιώνιος ήταν μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος με την αλλαγή του πλάνου, κυριαρχήσαμε. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε το δοκάρι, πετύχαμε το γκολ και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Συνολικά πιστεύω ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το τι έφταιγε στο πρώτο μέρος για την εικόνα της ομάδας, είπε: «Δεν είχαμε τη νοοτροπία και τη στάση που θέλω σαν προπονητής. Δεν είχαμε ενέργεια και πίστη, δεν παίρναμε μπάλα στα πόδια μας, δεν είχαμε τίποτα.

Σχετικά με τα εάν οι απουσίες είναι ελαφρυντικό: «Για μένα όποιος είναι στην ομάδα έχει αξία. Δεν μιλώ ποτέ γι’ αυτούς που λείπουν».

Σε ερώτηση του PASsports.gr αναφορικά με τον Ναδάλες, απάντησε: «Είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο. Θα μιλήσω με τον γιατρό της ομάδας για να μάθω ακριβώς τι συμβαίνει. Παρόλο που μπορούσαμε να τον βάλουμε και τη Δευτέρα, έπαιξε σήμερα και όλο αυτό το διάστημα προπονούταν κανονικά. Σήμερα μας παραπονέθηκε για ενοχλήσεις. Θα δούμε τι έχει και πόσο σημαντικό είναι το θέμα του».

Σε ερώτηση συναδέλφου για τους τραυματισμούς και για τις βλέψεις του στο Κύπελλο, επισήμανε: «Κατ’ αρχήν ποιους τραυματισμούς; Πείτε μου ποιοι ήταν. Ο Μπέριος είναι καλά, εμείς τον βάλαμε πιο μπροστά να παίξει. Ο Κόντε είναι τραυματίας εδώ και καιρό. Ο Ροντρίγκες ήταν πίσω, όταν ήρθε στην ομάδα. Ο Ναδάλες ήταν τραυματίας σήμερα; Δεν ξέρουμε από πού προήλθε αυτό που έπαθε. Μην δημιουργούμε θέμα από εκεί που δεν υπάρχει. Όσο για το Κύπελλο, οτιδήποτε είναι μπροστά μας, το βλέπω ως το πιο σπουδαίο. Και του δίνουμε την απαιτούμενη σημασία. Μακάρι να προχωρήσουμε οσο το δυνατόν πιο μακριά».

Τέλος, για την αλλαγή του συστήματος στο δεύτερο μέρος και εάν υπάρχουν σκέψεις για το μέλλον, τόνισε: «Τα δεδομένα είναι αυτά που καθορίζουν τη στάση μας μέσα στο παιχνίδι. Αυτό που επιδιώκουμε είναι μέσω από την παρεμβολή μας να γίνουμε χρήσιμοι».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΚΟΣ

Σχολιασμος