- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο των μυικών τραυματισμών σε παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην σαββατιάτικη προπόνηση τραυματίστηκε και ο Τζόναθαν Ροντρίγκεζ στον προσαγωγό και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο Αργεντινός επιθετικός υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού και θα μείνει και αυτός ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.
Πρόκειται για τον τέταρτο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ που παθαίνει θλάση μέσα σε διάστημα περίπου 15 ημερών μετά τους Κόντε, Μπέριο και Νικολιά και σίγουρα στο τεχνικό επιτελείο υπάρχει προβληματισμός.
Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη καθώς οι ενοχλήσεις που ένιωσε στην σαββατιάτικη προπόνηση δεν ήταν τελικά κάτι το ανησυχητικό και στην απογευματινή προπόνηση μπήκε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.