- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Με 19 ποδοσφαιριστές και απόντα τον τραυματία Σκόνδρα ταξίδεψε το πρωί για την Τρίπολη η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής (19/08, 19:15) πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
Πέραν του τραυματία Σκόνδρα ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός αποστολής και τον Γάλλο επιθετικό Φρανκ Μπετρά που κρίθηκε ανέτοιμος σε αντίθεση με τον Αργεντινό Τζόναθαν Ροντρίγκεζ που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αν και δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα. Επίσης εκτός έμειναν οι Αποστολόπουλος, Ζαχαρός, Ζώγκος και ο τερματοφύλακας Βενετικίδης.
Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ αποτελούν οι: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Μπέριος, Γιάκος, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Κόντε, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Κοζορώνης, Λίλα, Ροντρίγκεζ, Βιδάλ, Ντόλοβατς και Χαλκιαδάκης.
Ο ΠΑΣ θα κάνει το απόγευμα στις 18:00 στην Τρίπολη την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.