- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Άγνωστο παραμένει τελικά αν ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει για την Τουρκία ή κάποια άλλη χώρα για να δώσει φιλικά παιχνίδια με ομάδες του εξωτερικού.
Η ομάδα της Ηπείρου επέσπευσε κατά μία ημέρα την αναχώρησή της από το Καρπενήσι και άλλαξε ημέρα και αντίπαλο στο δεύτερο φιλικό στην ευρυτανική πρωτεύουσα προκειμένου να ετοιμαστεί για το ταξίδι στην Τουρκία, όμως όπως όλα δείχνουν το ταξίδι αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί και θα παραμείνει στα Γιάννινα. Φυσικά οι δικαιολογίες περί κρίσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων που έφερε την ματαίωση του ταξιδιού μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν στους Ηπειρώτες φιλάθλους.
Επίσης, άγνωστο παραμένει αν θα πραγματοποιηθούν τα φιλικά στην Ιταλία που είχε ανακοινώσει και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τις αρχές Αυγούστου. Δυστυχώς όλα αυτά τα "ήξεις-αφήξεις" φανερώνουν την έλλειψη οργάνωσης και προγραμματισμού εκ μέρους της γιαννιώτικης ΠΑΕ και ανησυχούν τους φιλάθλους της ομάδας.
Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν διήμερο ρεπό και αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα ξεκινήσει το τρίτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Φιλικό στη Λάρισα στις 2 Αυγούστου
Νέο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ, αυτή τη φορά στη Λάρισα, θα δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η φιλική αναμέτρηση προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 18:30.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ είχε αντιμετωπίσει την ομάδα της Θεσσαλίας και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι και επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Ναδάλες.
Το επόμενο φιλικό που έχει ανακοινωθεί είναι με την Κέρκυρα στο νησί του Ιονίου το Σάββατο 12 Αυγούστου, ενώ οι ιθύνοντες του ΠΑΣ ψάχνουν για να κλείσουν κι άλλες φιλικές αναμετρήσεις στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.