- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Χωρίς την παρουσία του Γιάννη Πετράκη ο οποίος αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα, αλλά με νέο πρόσωπο έναν παλιό γνώριμο τον Μάρκο Βελλίδη πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Από το προπονητικό επιτελείο ήταν οι Ταουσιάνης, Αλεξίου και Τσελιόπουλος, ενώ το παρών έδωσε και η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΣ ο Μάρκος Βελλίδης.
Από την Κ 20 συμμετείχαν οι Λιάππης, Λιάσος, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Ε., Σιχλιμοίρης και Μούτσιος.
Απών ήταν ο Θέμης Τζημόπουλος ο οποίος συμμετείχε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και θα έχει λίγες μέρες ξεκούρασης ακόμη, ενώ δεν συμμετείχαν οι Μασούρας και Κολιοφούκας.
Αναλυτικά οι παίκτες που ήταν στην «πρώτη» προπόνηση είναι οι εξής:
Πασχαλάκης, Βελλίδης, Παπαιωάννου, Μπέριος, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Νικολιάς, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Κόντε, Μαμπουλού, Βιδάλ, Ντόλοβατς, Λιάππης, Λιάσος, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Ε., Σιχλιμοίρης, Μούτσιος, Ζόγκος.
Μια ευχάριστη έκπληξη χθες στο ΠΕΑΚΙ ήταν η παρουσία του Λεονάρντο Κούτρη ο οποίος με το που γύρισε η αποστολή του Ολυμπιακού από την Αυστρία ήρθε στα Γιάννενα να δει τους παλιούς του συμπαίκτες.
ΘΑΝ. ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ-ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ-Ν.ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.