Ανοίγει τα χαρτιά του ο Χριστοβασίλης

13.06.2017 Αναγνώστηκε 1345 φορές

Στα Γιάννινα βρίσκεται από χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης και σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του και να τοποθετηθεί για σημαντικά ζητήματα της ομάδας της Ηπείρου του σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει στην αίθουσα Τύπου του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων.

Οι άξονες που θα κινηθεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ θα είναι τρεις.  Αρχικά θα αναφερθεί στα πεπραγμένα της περσινής χρονιάς και τη συμμετοχή στους ευρωπαϊκούς αγώνες στα προκριματικά του Europa League. Στη συνέχεια στις εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων και την προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΓΓΑ και Super League, ενώ θα κάνει αναφορά και στην επόμενη χρονιά και στον τρόπο που θα κινηθεί μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Δεν αποκλείεται ο πρόεδρος του ΠΑΣ να τοποθετηθεί και όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την επερχόμενη σεζόν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη συμφωνήσει και θα ανακοινωθεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της καλοκαιρινής περιόδου.

Θ.ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ (αναδημοσίευση από την εφημερίδα "ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ")


Σχολιασμος