Με σκόρερ τον Μαυροπάνο, η Κ 20 1-0 τον Πανιώνιο

14.05.2017 Αναγνώστηκε 1342 φορές

Στο προτελευταίο παιχνίδι της φετινής περιόδου η Κ 20 του ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου.

Ο αγώνας είχε δύο όψεις.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα κακό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ρυθμό και φυσικά να έχουν ελάχιστες ευκαιρίες.

Οι καλύτερες ευκαιρίες ήταν στο 28’ εκτέλεση φάουλ του Δημητρόπουλου, απέκρουσε την μπάλα ο Παπαϊωάννου.

Στο 43’ στο σουτ του Τσερέκωφ, η μπάλα κόντραρε στον Ζήκο και έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα βελτιώθηκαν αισθητά για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε να σημειώσει το γκολ που του έδωσε τρεις βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 51’ όταν ο Λιάσος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαυροπάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να απειλήσει στο 56’με τον Ψαλτάρη να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 79’ σουτ του Πήλιου μπλόκαρε την μπάλα ο Νίκας.

Διαιτησία: Νέος (Λουκάς-Πάνος Σ.).

ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαϊωάννου, Λαμπίρης, Τάτσης, Ζήκος, Μαυροπάνος, Μούτσιος (48’ Γκλεγκλές), Αλεξίου (58’ Κιτσάκης), Μασούρας, Σιχλιμοίρης, Λιάσος, Ψαρράς Ι. (77’ Πήλιος).

Πανιώνιος: Νίκας, Αγγέλης, Μπουρσάι, Γιαννής (46’ Κουρουμάλης), Κουτσοποδιώτης, Γκιούζι, Δημητρόπουλος (75’ Μερκούρης), Καραχάνας, Ψαλτάρης, Σουσώνης (67’ Πόπα), Τσερέκωφ.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος