- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Κ 17 στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα, αλλά έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ξανθιώτη Ελευθεράκη.
Ο ΠΑΣ αν και είχε μια καλή ευκαιρία στο 10΄με τον Λιάππη που έκανε το σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ, η συνέχεια δεν ήταν καλή αφού η Ξάνθη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και γινόταν απειλητικοί προς την εστία του Πατσούρα.
Στο 15' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Δούλγερη, ενώ στο 33' ο βοηθός υπέδειξε πέναλτι σε ακούσιο χέρι του Καραγιώργου (ο παίκτης του ΠΑΣ προσπάθησε να κάνει κοντρόλ με το πόδι, αλλά η μπάλα βρήκε και στο χέρι) και ενώ ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση είχε διατάξει να συνεχιστεί το παιχνίδι, όμως ο βοηθός έμεινε καρφωμένος με υψωμένη την σημαία του λέγοντας ότι έγινε χέρι και έτσι υποδείχθηκε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Δούλγερης κάνοντας το 2-0.
Ο ΠΑΣ προσπάθησε να μειώσει το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν τα κατάφερε, ενώ διαμαρτύρεται και για την μη αποβολή του τερματοφύλακα Ζουρνατζίδη, ο οποίος βγήκε εκτός περιοχής και απέκρουσε την μπάλα με τα χέρια με τον διαιτητή να δίνει το φάουλ, όχι όμως και την κόκκινη κάρτα.
Ξάνθη: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Λεοντσάκος (72' Τηλαβερίδης), Θεοφυλάκης, Θυμιάνης, Μελιόπουλος, Ζουμπουλίδης (85' Τενεκές), Γράβος, Ιωάννου (62' Γκασιμπαγιαζίδης), Δουλγέρης (82' Ποδάρας), Σουλειμάν 78' Σπυριδωνίδης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσούρας, Μέγας (85' Καραμποίκης), Μπελλά, Κώστας, Καραγιώργος (33' Πήλιος), Τσούνης (59' Λάγκας), Λιάππης (77' Γιωτάκης), Λιάσος, Νάνος, Παπαδόπουλος, Τάτσης (85' Γώγος).
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.