- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο κύπελλο ξεκινάει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς υποδέχεται το μεσημέρι (15:00) τη Ξάνθη στους "Ζωσιμάδες" για την 1η αγωνιστική του 4ου Ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας.
H ψυχολογία στην ομάδα της Ηπείρου είναι στα ύψη μετά το επιβλητικό 4-0 επί της ΑΕΛ, ωστόσο ο Γιάννης Πετράκης αμέσως μετά το ματς με τους Λαρισινούς χαμήλωσε τους τόνους γνωρίζοντας ότι το σημερινό παιχνίδι κρύβει δυσκολίες. Άλλωστε και η Ξάνθη προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα μιας και έφυγε με τη νίκη από τα Χανιά, επικρατώνας 0-1 του Πλατανιά.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός του ΠΑΣ...προανήγγγειλε αλλαγές στο βασικό σχήμα, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ στο πρωτάθλημα, ωστόσο το rotation θα είναι περιορισμένο και όχι εκτεταμένο.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ για το σημερινό παιχνίδι με τους Ξανθιώτες ολοκληρώθηκε χτες με πρωινή προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Ακόστα, Νικολιάς και Βιδάλ και οι Τζημόπουλος, Λίλα, Κολιοφούκας, Φερφελής.
Την αποστολή του ΠΑΣ αποτελούν οι: Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Καρανίκας, Μασούρας, Κούτρης, Γιάκος, Ζάιρο, Μαμπούλου, Κόντε, Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Δώνης, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς.
Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στα Γιάννενα η Ξάνθη για τον σημερινό αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ. Η ομάδα της Θράκης ολοκλήρωσε χτες την προετοιμασία της και ακολούθως ο προπονητής Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 19μελη αποστολή που είναι οι εξής: Ζίβκοβιτς, Σταθάκης, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Παπαγεωργίου, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Σβάρνας, Τριάδης, Ορφανίδης Λ., Ορφανίδης Π., Λάζιτς, Ράνος, Γιουνές, Μελισσόπουλος, Νιέτο.
Έκτος έμειναν οι Δεμένικος, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Λουσέρο, Καρασαλίδης, Κολλαράς, Κώστας και Σολτάνι.
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την Μακεδονία ορίστηκε να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Ξάνθη. Βοηθοί του Παπαδόπουλου θα είναι ο Αλέξανδρος Γρεβένης από την Χαλκιδική και ο Ηλίας Νατσιούλας από την Λάρισα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γεώργιος Τζοβάρας από την Φθιώτιδα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την Εύβοια.
Γενική είσοδο σε όλες τις θύρες με τιμή 10 ευρώ όρισε για το σημερινό παιχνίδι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.Τα εκδοτήρια στο Εθνικό Στάδιο «Οι Ζωσιμάδες» θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα. Επίσης οι φίλοι του ΠΑΣ μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω της www.viva.gr
Στο χθεσινό παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 4ου ομίλου ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 1-2 της Καλλονής στη Μυτιλήνη και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Ευόσμου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18' με το γκολ του Φράγκου για την Καλλονή, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε την κατάσταση. Στο 54' λεπτό ο Τεγούσης ισοφάρισε το παιχνίδι μετά από προσωπική προσπάθεια του Ουνγιαλίδη.Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τάι στο 84 λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Τεγούση σε εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.