- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε εύκολα τη νίκη μέσα στην Κέρκυρα με 1-4, ξεκινώντας έτσι με το δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Μόλις στο 10’ ο Παπαδόπουλος Κ. άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 25’ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα.
Η Κέρκυρα μείωσε στο 60’ σε 1-2 με τον Μπάρδα. Ωστόσο ο ΠΑΣ ήταν καταιγιστικός και δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους για να ελπίζουν στην ισοφάριση, πετυχαίνοντας δύο ακόμη γκολ με τους Λιάσο (75’) και Γιωτάκη (85’), φτάνοντας στο 1-4.
Κέρκυρα: Παγκράτης, Γιώτας, Αυλωνίτης, Βλάχος Ι., Ζιώχος, Τσάνης, Στεργίου, Βλάχος Ν., Γκασίδης, Ζιώχος Ν., Μπάρδας.
ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσούρας, Μέγας, Τάτσης, Κώστας, Μπελλά, Τσούνης, Λιάππης, Λιάσος, Παπαδόπουλος Ε., Παπαδόπουλος Κ., Πήλιος.
Αγωνίστηκαν και οι Γιωτάκης, Λάγκας, Νάνος, Γώγος και Καραμποίκης.
ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.