- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στους ρυθμούς του επαναληπτικού αγώνα με την Οντ Γκρένλαντ για τα προκριματικά του Europa League, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη στο Σκίεν της Νορβηγίας, βρίσκονται άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Γιάννης Πετράκης και το τεχνικό επιτελείο προσπαθούν να...προσγειώσουν στην πραγματικότητα τους παίκτες της ομάδας μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Πέμπτης στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» και την επιβλητική νίκη με 3-0 επί των Νορβηγών.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός είναι πεπεισμένος ότι μπορεί ο ΠΑΣ να έχει ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο η Οντ θα τα δώσει όλα στην έδρα της για να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει αυτή την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Στα αποδυτήρια της ομάδας της Ηπείρου επικρατεί κλίμα ενθουσιασμού και ευφορίας, όμως άπαντες και πρώτα από όλα ο Πετράκης γνωρίζουν ότι χρειάζεται αυξημένη επαγρύπνηση καθώς οι Νορβηγοί θα τα παίξουν όλα για όλα στον επαναληπτικό.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι στο Σκίεν ξεκίνησε χτες με διπλή προπόνηση στο Πανηπειρωτικό μετά το ρεπό που έδωσε το Σάββατο ο Γιάννης Πετράκης στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης στην πρωινή προπόνηση, ενώ στην απογευματινή πραγματοποιήθηκαν αγωνιστικά τετράγωνα με τη μπάλα και στη συνέχεια έγινε οικογενειακό δίτερμα.
Από την προπόνηση απουσίαζε ο Αλέξης Μιχαήλ, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα στο πρωινό πρόγραμμα και για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στο απογευματινό, ωστόσο δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του αρχηγού του ΠΑΣ στον επαναληπτικό της Νορβηγίας.
Απόντος του Μιχαήλ, θέση με τους λεγόμενους βασικούς πήρε ο Αποστόλης Σκόνδρας, με τον Γιάννη Πετράκη να διατηρεί το 3-5-2.
Πέραν του Σκόνδρα, όλες οι υπόλοιπες θέσεις ήταν με τους ποδοσφαιστές που έπαιξαν στους «Ζωσιμάδες» το βράδυ της Πέμπτης, δηλαδή οι Πασχαλάκης, Ναδάλες, Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοζορώνης, Ακόστα, Γιάκος και Φερφελής.
Από το δίτερμα αποχώρησε ο Ντίνος Μαυροπάνος που έσκισε το φρύδι του σε μία εναέρια μονομαχία στη χτεσινή προπόνηση, ωστόσο δεν είναι κάτι ανησυχητικό και ο ποδοσφαιριστής θα λάβει κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση.
Το χάρηκε όλη η Ήπειρος
Μεθυσμένη πολιτεία θύμιζε τις προηγούμενες ημέρες η πόλη των Ιωαννίνων γεμάτη από χαρά για τον μεγάλο θρίαμβο του ΠΑΣ Γιάννινα επί της νορβηγικής Οντ.
Όπου και αν πήγαινε κανείς, έβλεπε χαμογελαστά πρόσωπα και μια περηφάνια για το καμάρι της Ηπείρου, το οποίο πέτυχε την πρώτη του νίκη στην παρθενική του συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση έγινε και ο ΠΑΣ έχει στα χέρια του ένα "καθαρό" σκορ για τη ρεβάνς της Πέμπτης στο Σκίεν της Νορβηγίας, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να εξασφαλίσει ο ΠΑΣ την πρόκριση, κάτι άλλωστε που επισήμανε και ο σοβαρός και χαμηλών τόνων Γιάννης Πετράκης.
Σήμερα η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Στις 19:00 σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Super League για τη σεζόν 2016-2017 και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μάθει το πρόγραμμα των αγώνων του στο νέο πρωτάθλημα. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο «ΔΑΪΣ» στο Μαρούσι.
Παράλληλα σήμερα θα πραγματοποιηθεί και Γενική Συνέλευση για την έγκριση των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων της Super League και παράλληλα το διοικητικό συμβούλιο της λίγκας θα εκλέξει νέο πρόεδρο και αναπληρωτή πρόεδρο.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.