Στη Λάρισα ο Άγγελος Αναστασιάδης

06.06.2016 Αναγνώστηκε 1132 φορές

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι από σήμερα ο νέος προπονητής στην Λάρισα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον ιδιοκτήτη της Λάρισας Αλέξη Κούγια και θα είναι στο τιμόνι της ΑΕΛ στην επιστροφή της στα σαλόνια της Super League.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος πέρασε και από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα το δεύτερο μισό της περιόδου 2011-12, όπου ο ΠΑΣ έδινε την μάχη της παραμονής και κατάφερε να σώσει την ομάδα, με τους φιλάθλους του ΠΑΣ να τον αποθεώνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο πρώην προπονητής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Εθνικής Κύπρου κ. Άγγελος Αναστασιάδης.

Μαζί με τον κ. Αναστασιάδη αναλαμβάνουν χρέη γυμναστή ο κ. Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και προπονητή τερματοφυλάκων ο κ. Απόστολος Τερζής.

Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του προπονητικού team θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Σχολιασμος