- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη προσπάθεια και τη νίκη έδωσε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πλατανιά.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός κάλεσε τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα να κάνουν την ερχόμενη Κυριακή το ταξίδι και να ενισχύσουν την ομάδα της Ηπείρου στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τη Ξάνθη στα Πηγάδια. Παράλληλα, απέφυγε να απαντήσει ακόμα μία φορά στο αν θα μείνει στον πάγκο του ΠΑΣ και τη νέα χρονιά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:
«Καταρχήν θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και την πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχαν. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που βοήθησε πολύ.
Η σημερινή νίκη έχει πολύ μεγάλη αξία γιατί βρισκόμασταν σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που στο δεύτερο γύρο έπαιξε ένα από τα καλύτερα ποδόσφαιρα της κατηγορίας και ήταν στην ίδια θέση με μας αλλά και με πλεονέκτημα βαθμολογικό. Για να αποκτήσει αξία όμως η σημερινή νίκη πρέπει να κερδίσουμε και το τελευταίο παιχνίδι.
Όποιος Γιαννιώτης μπορεί ας έρθει στην Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική γιατί η βοήθεια όλων μας είναι πολύ χρήσιμη και πολύ σπουδαία.
Για το αν υπήρχε άγχος: «Άγχος υπάρχει πάντα στη δουλειά μας αλλά μέσα από αυτήν τη διαδικασία χειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Είδατε ότι οι παίκτες μου έβγαλαν σήμερα ψυχή και ήθελαν να κάνουν σπουδαία πράγματα».
Για το τι λέει το ένστικτό του αναφορικά με το αν ΠΑΣ θα δικαιωθεί και θα βγει Ευρώπη: «Δε δίνω βάση στο ένστικτο. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο, θα δικαιωθούμε».
Για το αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά: «Άκυρη ερώτηση αυτή τη στιγμή. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς της Ξάνθης».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.