Τζημόπουλος: «Αισιόδοξοι που δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες»

20.02.2016 Αναγνώστηκε 869 φορές

Στο γεγονός των πολλών ευκαιριών που δημιούργησε ο ΠΑΣ στάθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης ο Θέμης Τζημόπουλος.

Ο μέσος του "Άγιαξ" της Ηπείρου τόνισε επίσης την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, ενώ το ματς κρίθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν σκόραρε για να κλείσει λέγοντας ότι αν η ομάδα παρουσιαστεί έτσι στα επόμενα ματς θα έχει καλή συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζημόπουλου:

«Πιστεύω ότι η αμυντική μας λειτουργία πήγε πολύ καλά όλοι οι παίκτες βοηθήσαμε για να μην δεχτεί η ομάδα γκολ, η διάταξη πιστεύω βοήθησε σε αυτό βασικά και η διάθεση που δείξαμε, προσέξαμε τα μαρκαρίσματα να κλέψουμε πολλές μπάλες να κάνουμε αντεπιθέσεις, να κάνουμε πολλές κλασικές ευκαιρίες τις οποίες δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε γκολ και για αυτό τον λογο πιστεύω δεν καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες δεν έχει σημασία που χάθηκαν αν παρουσιαστούμε έτσι στα επόμενα ματς πιστεύω θα έχουμε καλή συνέχεια.»

Σχολιασμος