Πετράκης: «Ένα επίπεδο πάνω ο Ολυμπιακός» (video)

31.01.2016 Αναγνώστηκε 1177 φορές

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αναγνώρισε ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας πως η ομάδα του Πειραιά είναι ένα επίπεδο πάνω από όλες τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του που δεν παράτησαν το παιχνίδι, αναγνωρίζοντας ωστόσο το νωθρό ξεκίνημα του ΠΑΣ στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Η δουλειά μας σήμερα στην αφετηρία ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα και είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους. Στο 25’ ήμασταν ήδη 2-0 πίσω στο σκορ και καταλαβαίνετε ότι η προσπάθειά μας έγινε ακόμα πιο δύσκολη.

Θέλω να δώσω όμως τα εύσημα στους παίκτες μου που δεν παράτησαν το παιχνίδι, προσπάθησαν να επιτεθούν και αυτό είναι κέρδος για την επόμενη μέρα. Επίσης έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια κάποιων παιδιών που ήρθαν από τον πάγκο.

Από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο».

Για το νωθρό ξεκίνημα: «Τα πράγματα μερικές φορές δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αλλά παίζει και ο αντίπαλος».


Σχολιασμος