Γενική είσοδος 15 ευρώ με Ολυμπιακό

25.01.2016 Αναγνώστηκε 1033 φορές

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από το πρωί της Δευτέρας (25/01) τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 19:30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "oι Ζωσιμάδες" με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να ορίζει και στο παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά γενική είσοδο 15 ευρώ.

Το διπλό στο Περιστέρι ζέστανε τον κόσμο του ΠΑΣ που περιμένει από την ομάδα της Ηπείρου να κοιτάξει στα μάτια και να αγωνιστεί με πάθος κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας. Φυσικά το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο και αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Ξεκινάει από την Δευτέρα (25/01), και με γενική είσοδο 15 ευρώ, η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να τα προμηθευτούν από:

- τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή 10:00 με 17:00. Το Σάββατο το τμήμα εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 15:00.

- τη μπουτίκ της ομάδας, όλη την εβδομάδα, ημέρες και ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

- τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" την Κυριακή, από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Επίσης οι φίλοι του ΠΑΣ μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους διαδικτυακά από το www.viva.gr.

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο αριθμός  ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.



Σχολιασμος