Κοζορώνης: «Βρεθήκαμε σε κακή μέρα »

10.01.2016 Αναγνώστηκε 749 φορές

Στην κακή μέρα που βρέθηκε ο ΠΑΣ απέδωσε την ήττα της γιαννιώτικης ομάδας ο Βαλάντης Κοζορώνης στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1.

Ο σκόρερ του ΠΑΣ τόνισε ότι πρέπει η ομάδα να βελτιώσει τα πολλά λάθη και δήλωσε ότι ακολουθούν δύσκολα ματς, ενώ χαρακτήρισε ομάδα με ποιότητα τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού μέσου του "Άγιαξ" της Ηπείρου:

«Βρεθήκαμε σε κακή μέρα, νομίζω κάναμε αρκετά λάθη βρέθηκε και ο ΠΑΟΚ σε καλή μέρα μια καλή ομάδα με ποιότητα και αν όταν κάνεις λάθη με τέτοιες ομάδες τα πληρώνεις, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά να συνεχίσουμε να δούμε τα επόμενα παιχνίδια γιατί είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμα.

Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην προπόνηση τις επόμενες μέρες, κάναμε λάθη όμως από τα λάθη μαθαίνεις αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς να βλετιωθούμε μέσα από αυτά να γίνουμε καλύτεροι και για να μην επαναληφθούν και για να μπορούμε να παίρνουμε τα παιχνίδια.

Ξέρουμε ότι είμαστε δυνατοί, ξέρουμε την δουλειά μας πάνω από όλα, όπως είπα και πριν πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας γιατί κάναμε αρκετά και να εμφανιστούμε καλύτεροι στο επόμενο ματς».

Σχολιασμος