Χειρουργείο για Τσάβες, με το νέο έτος η επιστροφή του

13.12.2015 Αναγνώστηκε 892 φορές

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα ο Κριστιάν Τσάβες, που είχε υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντίνος άσος του "Άγιαξ" της Ηπείρου πέρασε την πόρτα του χειρουργείου καθώς ο τραυματισμός του αποδείχθηκε σοβαρός και χρειάστηκε νυστέρι.

Έτσι ο Τσάβες πέρασε σήμερα την πόρτα του νοσοκομείου "Metropolitan" στην Αθήνα και χειρουργήθηκε με επιτυχία στον μηνίσκο από τον γιατρό του ΠΑΣ Σταύρο Ριστάνη και τον Αναστάσιο Τόκη.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λατινοαμερικάνος μέσος θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο κύπελλο και την Σκόντα Ξάνθη στο πρωτάθλημα, αν αυτά διεξαχθούν, ενώ η επιστροφή του αναμένεται στις αρχές του νέου έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το χειρουργείο του Τσάβες:

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κριστιάν Τσάβες χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον γιατρό της ομάδας κ. Σταύρο Ριστάνη και τον κ. Αναστάσιο Τόκη στο Νοσοκομείο Metropolitan στην Αθήνα.

Ο ποδοσφαιριστής είχε υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στον αγώνα κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό. Η επάνοδος του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε έναν μήνα.

Σχολιασμος