- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Χωρίς 4 βασικούς του ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Πλατανιά στο σημερινό (17:15, Novasports 1, PASsports) παιχνίδι για την 14η αγωνιστική, που είναι η προτελευταία του πρώτου γύρου στην Super League.
Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τσάβες και Λίλα καθώς και στους τιμωρημένους Ναδάλες και Μιχαήλ που έμειναν εκτός της αποστολής που ταξίδεψε για την Κρήτη. Οι δύο πρώτοι δεν συμμετείχαν στις τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΣ και μοιραία τέθηκαν νοκ-άουτ. Ο Μιχαήλ θα εκτίσει με τον Πλατανιά την τελευταία από τις 4 αγωνιστικές που του επιβλήθηκαν για το επεισόδιο με τον Μανούσο στο παιχνίδι με την Καλλονή, ενώ ο Ναδάλες δηλώθηκε σε αυτό το παιχνίδι για να εκτίσει την ποινή για τις 4 κίτρινες κάρτες που έχει δεχτεί στο πρωτάθλημα.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το σημερινό παιχνίδι ολοκληρώθηκε χτες με πρωινή προπόνηση. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα που ταξίδεψε οδικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί με πτήση το μεσημέρι για τα Χανιά.
Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ αποτελούν οι: Βελλίδης, Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Κοζορώνης, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Φερφελής, Ακόστα, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μανιάς, Μπέριος, Καρανίκας, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Μασούρας.
Στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη είναι η χρησιμοποίηση του Στρούνα στο αριστερό άκρο της άμυνας και του Γαρουφαλιά στον άξονα ως αμυντικό χαφ. Μια πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ είναι οι: Βελλίδης, Στρούνα, Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Μανιάς, Γιάκος, Ίλιτς.
Ένας παλιός γνώριμος του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στον πάγκο του Πλατανιά και φυσικά πρόκειται για τον Γιώργο Παράσχο. Στην ομάδα των Χανίων αγωνίζονται και 3 πρώην παίκτες της ομάδας της Ηπείρου και συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ο Κώστας Μενδρινός και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηρίου.
Ο 63χρονος τεχνικός βρίσκεται στην ευχαρίστη για αυτόν θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών καθώς και οι Γκνιάτιτς, Κουλιμπαλί που δεν είχαν μπει από την αρχή στην προετοιμασία για αυτόν τον αγώνα είναι τελικά στην διάθεση του Έλληνα προπονητή.
Η χτεσινή τελευταία προπόνηση περιελάμβανε δουλειά στην τακτική για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στις στημένες φάσεις, ενώ το δεύτερο σκέλος του προγράμματος αφορούσε τόσο στην αμυντική, όσο και στην επιθετική λειτουργία.
Αναλυτικά την αποστολή του Πλατανιά που απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές αποτελούν οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τζιλβάν, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος.
Ο Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια των Χανίων. Βοηθοί του θα είναι ο Τρύφων Πετρόπουλος από τον σύνδεσμο Αρκαδίας και ο Νικόλαος Γεωργαράκος από τον σύνδεσμο Αθηνών, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε να είναι ο Γεώργιος Φουκάκης από το Ηράκλειο.
Η προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων ειναι πολύ σύντομη καθώς ο Πλατανιάς ανέβηκε στην Super League πριν λίγα χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 2012-2013. Ο ΠΑΣ δεν έχει ηττηθεί ποτέ στα Περιβόλια των Χανίων στις 3 αναμετρήσεις των δύο ομάδων και μετράει μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
Αναλυτικά η προϊστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Πλατανιά στα Χανιά:
Σεζόν 2012-2013: 05/01/2013 Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Σεζόν 2013-2014: 03/03/2014 Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
Σεζόν 2014-2015: 01/11/2014 Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.