- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στο γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ καλύτερος σαν ομάδα από τον Λεβαδειακό ήταν η κύρια τοποθέτηση του εορτάζοντα σήμερα Νίκου Καρανίκα στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα του ΠΑΣ με 0-1 από τους Βοιωτούς.
Ο Λαρισαίος μπακ του "Άγιαξ" της Ηπείρου δήλωσε επίσης ότι η ομάδα είχε την υπεροχή σε όλη την αναμέτρηση, είχε φάσεις, είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει και πλήρωσε κατα τα λεγόμενα του μια στιγμή αδράνειας από όπου και προήλθε το γκολ των φιλοξενούμενων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού αμυντικού του ΠΑΣ:
«Ήθελα πολύ να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σκληρά, νομίζω ότι σήμερα στο παιχνίδι δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Λεβαδειακό, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε την υπεροχή του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε δεν τα καταφέραμε, με τον ίδιο τρόπο σκέψης μπήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, πιέζαμε, κάναμε ευκαιρίες και από τα πλάγια και από τον άξονα, κερδίζαμε κόρνερ, είχαμε την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε, έτσι είναι η μοίρα του ποδοσφαίρου σε μία φάση αδρανήσαμε, δεχτήκαμε ένα τέρμα και όταν το δέχεσαι σε αυτό το λεπτό βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο. Προσπαθήσαμε μετά να αντιδράσουμε, χάσαμε και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μανιά, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι ήρθε αυτό το ατυχές αποτέλεσμα. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι δεν τελειώνει τίποτα ούτε ξεκινάει σε ένα παιχνίδι, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, δουλειά μόνο και συνεχίζουμε.
Δεν μπήκε το γκολ αν και κάναμε, δίχως να γνωρίζω τα στατιστικά, τις πενταπλάσιες, εξαπλάσιες ευκαιρίες από τον αντίπαλο που δεν μας απείλησε ούτε μια φορά πέρα από το γκολ εμείς και στημένες φάσεις είχαμε και πολλές ευκαιρίες, αλλά όπως είπα και πριν έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεχτήκαμε ένα τέρμα σε μια στιγμή αδράνειας και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.
Ενώ προσπαθούμε όλα τα παιδιά, στεκόμαστε και κάπως άτυχοι σε ένα σερί παιχνιδιών, σήμερα δεν αξίζαμε να δεχτούμε κάποιο τέρμα ήμασταν πολύ καλοί και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο, δείξαμε διάθεση, δίναμε ο κάθε παίκτης το 100% φάνηκε αυτό σε όλες τις μονομαχίες, δεν χάσαμε καμία μονομαχία πιέζαμε τον αντίπαλο, αλλά δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.