LIVE (Τελικό) ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 2-0

01.11.2015 Αναγνώστηκε 1652 φορές

Παρακολουθήστε LIVE από το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "οι Ζωσιμάδες" την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό για την 9η αγωνιστική της Super League σε περιγραφή και σχολιασμό των Θανάση Μυριούνη, Χρήστου Καλύβα και Βασίλη Μπίτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Τσουκαλάς, Ακόστα, Μανιάς, Τσάβες, Ίλιτς.

Στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου βρίσκονται οι: Περιστερίδης, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Σκόνδρας, Στρούνα.

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Πουτουρίδης, Ίγκορ, Λαδάκης, Μεχία, Σέρφα, Ντιγκινί, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Μελίσσης, Χαβίτο.

Στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής κάθονται οι: Πασχαλάκης, Ηλιάδης, Μάρτινς, Σετι, Χρήστου, Μπαικαρά, Νικούτσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ανανίας Φωτιάδης από τις Σέρρες με βοηθούς τους Καρσιώτη του συνδέσμου Κορινθίας και Μπαλτά του συνδέσμου Αχαΐας. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Κύζας από την Δράμα.

To pregame της αναμέτρησης

- Παρά τη γενική είσοδο των 10 ευρώ ελάχιστος κόσμος έχει έρθει στο γήπεδο. 500 μόλις άτομα βρίσκονται στους "Ζωσιμάδες" περίπου ένα τέταρτο πριν την έναρξη της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό.

- Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Βασίλης Τεροβίτσας, γνωστός στους φίλους του ΠΑΣ από τα σφυρίγματα του στη δεκαετία του '90.

- Εκτός 18αδας έμεινε ο Δημήτρης Φερφελής που "κόπηκε" από τον Γιάννη Πετράκη ενώ βρίσκονταν στην αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με τον Πανθρακικό.

- Αρχηγός του ΠΑΣ είναι ο Αλέξης Μιχαήλ και για τον Πανθρακικό ο Αντώνης Λαδάκης.

Έναρξη της αναμέτρησης

4-4-2 από τον Γιάννη και όπως είχε προβλέψει το PASsports έχουμε αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Καρανίκα να παίρνει φανέλα βασικού στη θέση του ντεφορμέ αυτόν τον καιρό Στρούνα.

Ο Βελλίδης είναι κάτω τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Καρανίκας, αριστερό μπακ ο Ναδάλες, στο κέντρο της άμυνας είναι οι Τζημόπουλος και Μιχαήλ, στα αμυντικά χαφ δίδυμο είναι οι Τσουκαλάς και Κοζορώνης, αριστερό εξτρέμ παίζει ο Ακόστα και δεξί εξτρέμ ο Τσάβες και στην κορυφή της επίθεσης είναι οι Μανιάς και Ίλιτς.

Από την άλλη ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει παρατάξει τον Πανθρακικό με 4-2-3-1.

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς με σουτ του Λαδάκη στο 4'. απέκρουσε ο Βελλίδης.

Δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 12' με τον Ίλιτς. Σέντρα ακριβείας του Ναδάλες από αριστερά, ο Ίλιτς βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της άμυνας του Πανθρακικού και πήρε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη. Άτυχος στο σημείο αυτό ο ΠΑΣ.

Ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο 15' με σουτ του Μεχία από δεξιά, μπλόκαρε ο Βελλίδης.

Σουτ του Ακόστα στο 18', η μπάλα άουτ.

Ωραίος συνδυασμός Τσουκαλά και Τσάβες στο 29', ο Αργεντινός σούταρε από τον άξονα αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Συμπληρώσαμε το πρώτο ημίωρο με τον ΠΑΣ να έχει την κατοχή της μπάλας και τη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Ίλιτς στο 12' σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μέχρι στιγμής.

Νέο σουτ του Ακόστα μετά από φάουλ του Ίλιτς στο 31', μπλόκαρε ο Αθανασιάδης.

Κίτρινη κάρτα στο 35' στον Χαβίτο για θέατρο από τον Φωτιάδη καθώς προσπάθησε να εκβιάσει το πέναλτι.

Πέναλτι για τον ΠΑΣ στο 39' σε καθαρή ανατροπή του Τζημόπουλου από τον Ίγκορ. Ο διαιτητής Φωτιάδης καταλόγισε την παράβαση και έδειξε την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Πανθρακικού.

Δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 40'. Ο Τσάβες εκτέλεσε δυνατά και ψηλά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη. Άτυχος και πάλι ο ΠΑΣ που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ και να διώξει από πάνω του το άγχος.

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 0-0 το ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός με την ομάδα της Ηπείρου να είναι άτυχη καθώς είχε δυο δοκάρια στο 12' με την κεφαλιά του Ίλιτς και το πέναλτι του Τσάβες στο 40'.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Με μια αλλαγή ξεκίνησε ο Πανθρακικός στην θέση του Χαβίτο πέρασε ο Μπαικαρά.

Δεύτερη αλλαγή στο 60' για τον Πανθρακικό με τον Ροτζέριο Μάρτινς να μπαίνει στη θέση του Ίγκορ στο παιχνίδι.

Στο 60' κίτιρνη κάρτα στο Ναδάλες.

Ευκαιρία στο 64' για τον ΠΑΣ μετά από σέντρα του Καρανικά γυριστό σουτ του Μανιά απέκρουσε σε κόρνερ ο Αθανασιάδης.

Τρίτο δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 64' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ίλιτς ο Μιχαήλ πήρε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη.

ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ στο 67' για τον ΠΑΣ ο Ίλιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μιχαήλ με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 1-0.

Ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 69' με τον Τσουκαλά που πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ίλιτς από δεξιά, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Κίτρινη κάρτα στον Ροτζέριο Μάρτινς στο 72' για θέατρο από τον Φωτιάδη σε μαρκάρισμα του Τζημόπουλου.

Κίτρινη κάρτα στον Μελίσση στο 77' για μαρκάρισμα πάνω στον Ακόστα.

Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσάβες στο 78', έδιωξε με τις γροθιές ο Αθανασιάδης.

Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Πανθρακικό στο 80' με τον Νικούτση να μπαίνει στο παιχνίδι στη θέση του Λαδάκη.

Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 82' με τον Γιάκο να μπαίνει στη θέση του Μανιά.

Σουτ του Τσουκαλά στο 85', η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Δεύτερη αλλαγή στο 90' για τον ΠΑΣ με τον Σαπαλίδη να μπαίνει στη θέση του Ακόστα.

Τρια λεπτά οι καθυστερήσεις όπως υπέδειξε ο τέταρτος διαιτητής Κύζας.

Ατομική ενέργεια με σλάλομ του Τσάβες μέσα στην περιοχή και σουτ έδιωξε ο Αθανασιάδης.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 92' με τον Ίλιτς. Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΣ ξέφυγε από τον Πουτουρίδη και βγήκε πλάγια δεξιά τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Αθανασιάδη τον οποίο πλάσαρε εύστοχα κάτω από τα πόδια για το 2-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Λήξη της αναμέτρησης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίρνει τη νίκη με 2-0 χάρη στα γκολ του Μιχαήλ (67') και Ίλιτς (92').

Σχόλιο PASsports: Η κεφαλιά του Μιχαήλ στο 67' ήταν αυτή που ξεκλείδωσε την άμυνα του Πανθρακικού και έσπασε την κακοδαιμονία του ΠΑΣ που είχε μέχρι τότε 3 δοκάρια στο ματς με τους Ίλιτς, Τσάβες και Μιχαήλ. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ΠΑΣ έπαιξε χωρίς άγχος και έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Ίλιτς στις καθυστερήσεις.



Σχολιασμος