Η αποστολή του Αστέρα για τα Γιάννενα

24.10.2015 Αναγνώστηκε 1226 φορές

Την αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα για τα Γιάννενα και την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ για την 8η αγωνιστική της Super League έκανε γνωστή η ομάδα του Αστέρα (25/10 17:15, Novasports 4, PASsports).

Μετά το πέρας της προπόνησης ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε και την αποστολή των Αρκάδων η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο τιμωρημένος Τορμένα, ενώ από τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών που είχε τους Ζησόπουλο και Γκοϊάν αμφίβολους τελικά ο πρώτος είναι στην αποστολή ο δεύτερος όχι.

Τέλος επιστροφή και για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που δεν αγωνίστηκε απέναντι στο ΑΠΟΕΛ μιας και δεν έχει δικαιώμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Αναλυτικά την αποστολή του Αστέρα αποτελούν οι: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Λούι, Κιτόκο, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Δημούτσος, Λανσαρότ, Μπερτόλιο, Νίκο, Φούντας, Παπαδόπουλος, Γιάννου, Σκούρτης.

Σχολιασμος