- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Άτυχος στάθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα Νίκος Κολιοφούκας ο οποίος υπέστη κάταγμα στην κλείδα και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Metropolitan στην Αθήνα από τον γιατρό Στάυρο Ριστάνη με τον χρόνο αποθεραπείας του να υπολογίζεται στους τρεις μήνες.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στα αγωνιστικά παιχνίδια.
Ο ΠΑΣ δεν έχει την πολυτέλεια της ξεκούρασης αφού το Σάββατο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και ο Γιάννης Πετράκης θέλει να έχει όλους τους παίκτες του συγκεντρωμένους και αφοσιωμένουν στην δουλειά.
Στον αγώνα του Σαββάτου θα επιστρέψουν και οι Μιχαήλ, Τζημόπουλος οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Επόμενη προπόνηση είναι την Παρασκευή στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.