- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στο γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν είχε αποτελεσματικότητα στάθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο αμυντικός του Ατρόμητου Κοντοές.
Ο έμπειρος μπακ των Αθηναίων τόνισε επίσης ότι η φάση του αγώνα ήταν το σουτ του Ουμπίντες, εξήρε την πολύ καλή ομάδα και την ομοιογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έκλεισε τις δηλώσεις του με τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του 29χρονου αμυντικού του Ατρόμητου:
«Η αλήθεια είναι ότι πριν δεχτούμε το τέρμα που δεχτήκαμε νομίζω σταθήκαμε πολύ καλά σε μια πολύ δύσκολη έδρα νομίζω ότι η φάση του αγώνα ήταν το σουτ του Ούμπι (σ.σ. Ουμπίντες) που περαν της τύχης σίγουρα είναι και η εμπειρία και η ικανότητα του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα και θεωρώ ότι σταθήκαμε καλά στο γήπεδο απλά ήταν και η άτυχη στιγμή, αδρανήσαμε και δεχτήκαμε το γκολ.
Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίζεται στην έδρα του πολύ πιο δυνατός από ότι εκτός έδρας, σίγουρα υπάρχει μια ομοιογένεια σίγουρα υπάρχει ένας καλός προπονητής σίγουρα υπάρχει μια ομάδα που είναι χρόνια μαζί και υπάρχει όντως μια ομοιογένεια, νομίζω όμως ότι τους είχαμε διαβάσει πολύ καλά, ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού τους ότι ακόμα και στην έδρα τους περιμένουν τον αντίπαλο και να βγούνε σε αντεπιθέσεις και νομίζω στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε απλά δεν υπήρχε η αποτελεσματικότητα για να μπει το γκολ.
Ο Ατρόμητος έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι βρίσκεται στην ελιτ των ελληνικών ομάδων και βρίσκεται στις πέντε πρώτες ομάδες, από εκεί και πέρα όπως όταν πηγαίνεις για πρωτάθλημα τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται στα ντέρμπι έτσι και στον δικό μας ... Γολγοθά πρέπει να παίρνουμε όλα τα παιχνίδια και να τα κοιτάμε συγκεντρωμένα όπως και με τις μεγάλες ομάδες.
Για μένα ήταν μια δύσκολη περίοδος καθώς είχα να αγωνιστώ από το τελευταίο παιχνίδι των play-off, ήταν το πρώτο μου χειρουργείο και αισθανόμουν κάπως άβολα, απλά όλο αυτό το διάστημα έχω δουλέψει πάρα πολύ και με τους γυμναστές της ομάδος και με τους γιατρούς μου και πλέον αισθάνομαι πιο έτοιμος από ποτέ».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.