- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Χαρούμενος με τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο ηγέτης και σκόρερ του Δικεφάλου Ντιέγκο Μπουονανότε.
Ο Αργεντίνος άσος τόνισε ότι πήρε την ευκαιρία που του έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του αλλά και τον κόσμο της Ένωσης και έκλεισε λέγοντας ότι η ομάδα θα συνεχίσει την σκληρή δουλεία για συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντίνου παίκτη του Δικεφάλου:
«Αισθάνομαι χαρά για το σημερινό αποτέλεσμα. Ένιωθα ότι έπρεπε να πάρω την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής μου. Ήμουν σε καλή μέρα και σκόραρα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που βοήθησαν για τη νίκη, όπως και επίσης τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό μας.
Από εδώ και πέρα θα συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε, θα δώσουμε κι άλλη χαρά στον κόσμο και θα έρθουν άλλα θετικά αποτελέσματα».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.