- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Πιο απειλητικό τον ΠΑΣ Γιάννινα από την Βέροια χαρακτήρισε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά την λήξη της αναμέτρησης ο επιθετικός του ΠΑΣ Σταμάτης Σαπαλίδης.
Ο νεαρός φορ του «Άγιαξ» της Ηπείρου τόνισε ότι ο ΠΑΣ έπρεπε να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και να σκοράρει δεύτερη φορά προκειμένου να νικήσει, ενώ χαρακτήρισε κακή στιγμή την φάση που οι Μακεδόνες ισοφάρισαν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού επιθετικού του ΠΑΣ:
«Μετά τα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού πιστεύω ότι είμασταν καλύτεροι στο γήπεδο, στην αρχή δεν είμασταν τόσο καλοί αλλά μετά τα 20 λεπτά πατήσαμε καλύτερα το γήπεδο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να μην είχαμε την κατοχή αλλά είμασταν πιο απειλητικοί από την Βέροια έπρεπε σίγουρα να έχουμε σκοράρει ακόμα ένα γκολ.
Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα την Βέροια η οποία έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε δεύτερη φορά και σε μια κακή στιγμή στο τέλος του παιχνιδιού χάσαμε τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς.
Έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία, αλλά κρατάμε τον έναν βαθμό και προχωράμε παρακάτω».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.