- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να αποτελέσει ο τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηρίου.
Ο 28χρονος Δημήτρης Σωτηρίου (φωτό δεξιά) που ήρθε στα Γιάννενα το καλοκαίρι του 2013 με διετές συμβόλαιο αλλά οι ευκαιρίες που πήρε (ελέω Βελλίδη) από τους προπονητές του ήταν ελάχιστες και σε συνδυασμό με την μη αδειοδότηση φέτος του ΠΑΣ και τη λήξη του συμβολαίου του η διοίκηση αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Ψάχνει για δεύτερο-Φαβορί ο Γκέλιος
Με την αποχώρηση του Σωτηρίου η ομάδα του ΠΑΣ ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του. Ήδη έχουν μπει αρκετά ονόματα στο τραπέζι όμως αυτό που έχει ξεχωρίσει (όπως πρώτο είχε γράψει το PASsports.gr) είναι του 23χρονου Δημήτρη Γκέλιου ο οποίος αγωνίζεται στην γερμανική Άουγκσμπουργκ. Οι συστάσεις που συνοδεύουν το νεαρό τερματοφύλακα είναι εξαιρετικές και το ενδεχόμενο απόκτησης του φαντάζει το πιο πιθανό.
Επαγγελματίας ο Κολιοφούκας
Ο 19χρονος τερματοφυλάκας Νίκος Κολιοφούκας (φωτό αριστερά) θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο νεαρός έχει πραγματοποιήσει με την βοήθεια του Χρήστου Τσελιόπουλου άλματα στην εξέλιξη του και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κληθεί στην Εθνική Νέων. Ο Κολιοφούκας δόθηκε δανεικός για ένα εξάμηνο στον Θεσπρωτό όπου πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις και με την σκληρή δουλειά που έχει κάνει βλέπει τους κόπους του να δικαιώνονται.
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.