- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Την πεποίθηση του πως ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πάρει αδειοδότηση εξέφρασε σε δηλώσεις του μετά το ματς ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ντάσιος και αναφέρθηκε στο αρνητικό αποτέλεσμα της ισοπαλίας με τον Εργοτέλη αιτιολογώντας το στην κακή ψυχολογία λόγω της μη αδειιοδότησης που έκοψε τα φτερά στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Ντάσιου:
«Δεν έχει τελειώσει η χρονιά. Έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο ματς κι από εκεί και πέρα θα υπάρχει ο χρόνος, με ηρεμία και με σύνεση, να παρθούν κάποιες αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον της ομάδας.
Ήμασταν πολύ κοντά στην Ευρώπη και αυτή η απόφαση μας έκοψε τα φτερά. Το είδατε και σήμερα, τα πόδια ήταν πολύ βαριά, το μυαλό δεν ήταν καθαρό και ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα.
Ο κ. Χριστοβασίλης έκανε μεγάλη προσπάθεια τελευταία, έχει πληρώσει πολλά πράγματα αλλά ίσως τα έκανε σε λάθος χρόνο. Δεν πρέπει όμως να τον κακολογούμε γιατί η ομάδα είναι τέσσερα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα, έχει σταθερό κορμό και έχουν έρθει παίκτες που κανείς δεν περίμενε ότι θα έρθουν. Η ομάδα είναι πολύ καλή και στο μέλλον πιστεύω ότι κανείς δε θα μας φράξει το δρόμο».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.