- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ξεκίνησε χτες Δευτέρα του Πάσχα η προετοιμασία του Ατρόμητου για το κυριακάτικο σημαντικό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League (19/04 17:15, Novasports 2, PASsports).
Κατα την πρώτη, μετά το Πάσχα προπόνηση, αυτή περιελάμβανε τις καθιερωμένες ευχές, ενώ το παρών στο αθλητικό κέντρο έδωσε και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Γιώργος Σπανός που με την σειρά του ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό.
Η χθεσινή προπόνηση ήταν απογευματινή και σε αυτή το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου που ακολούθησαν το πρόγραμμα εκτός από τον Κυριάκο Κιβρακίδη που ακολούθησε θεραπεία σε πισίνα. Ο Κιβρακίδης είχε υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο στην αναμέτρηση με τον ΑΟΚ Κέρκυρα, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε 7 κίτρινες και έτσι αποφασίστηκε να εκτίσει τώρα την ποινή που ούτως ή άλλως θα απουσίαζε.
Στα της σημερινής μέρας η προπόνηση ήταν πρωϊνή όπου πάλι το παρών έδωσαν όλοι πλην του νεαρού αμυντικού που έκανε θεραπεία.
Κατα την αυριανή μέρα η προπόνηση θα είναι πάλι πρωί, ενώ η αθηναϊκή ομάδα θα πρέπει στις 15:00 να δώσει τυπικά το παρών στο γήπεδο του Περιστερίου καθώς έχει οριστεί ο εξ αναβολής αγώνας με τον ΟΦΗ, που φυσικά δεν θα διεξαχθεί, αλλά ο Ατρόμητος οφείλει τύποις να είναι αύριο στο Περιστέρι.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.