- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου και επικοινωνίας Αλέκος Καρύτσας με απόφαση του Γιώργου Χριστοβασίλη και ύστερα από 2,5 χρόνια παρουσίας στη γιαννιώτικη ΠΑΕ.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης δέχονταν εδώ και καιρό εισηγήσεις για αλλαγή πλεύσης στο κομμάτι της επικοινωνίας, δηλαδή στις σχέσεις της διοίκησης με τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣ.
Αρχικά ο μεγαλομέτοχος του "Άγιαξ" της Ηπείρου δεν έδειχνε διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων και στάσης, όμως με την πάροδο του χρόνου και με δεδομένες τις συνέπειες αυτής της πολιτικής, η σκέψη και οι συνθήκες άρχισαν να ωριμάζουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PASsports, βολιδοσκοπήθηκαν οι προθέσεις δυο τοπικών δημοσιογράφων, ο ένας εκ των οποίων ήταν διακαής πόθος του κ.Χριστοβασίλη όμως τελικά ο επόμενος υπεύθυνος του γραφείου Τύπου θα είναι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο εκτός Ιωαννίνων.
Ρόλο-κλειδί στην απομάκρυνση του Αλέκου Καρύτσα φέρεται να έχει παίξει ένα νέο πρόσωπο που διεκδικεί ρόλο στα της γιαννιώτικης ΠΑΕ και εισηγήθηκε την συγκεκριμένη κίνηση στον πρόεδρο. Μάλιστα, προσωπική επιλογή του ιδίου που αποδέχτηκε ο Γιώργος Χριστοβασίλης αποτελεί και o δημοσιογράφος που θα στελεχώσει το γραφείο Τύπου.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι επίκειται και άλλη αποχώρηση ή και αποχωρήσεις από διαφορετικό πόστο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σαρωτικές αλλαγές στο οργανωτικό κομμάτι.
Ο νεός υπεύθυνος επικοινωνίας είναι δημοσιογράφος που διέμενε στην Αθήνα και έλκει την καταγωγή του από την Πρέβεζα. Μάλιστα βρίσκεται από την Τρίτη στα Γιάννενα και έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντά του στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανηπειρωτικό, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα εντός των επόμενων ημερών.
Το PASsports.gr εύχεται στον νέο υπεύθυνο Τύπου καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει με την ελπίδα ότι θα τελειώσουν μια και καλή τα νοσηρά φαινόμενα του παρελθόντος στις σχέσεις της ΠΑΕ με τους τοπικούς αθλητικούς συντάκτες.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.