- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Έκκληση στον κόσμο να γεμίσει τους «Ζωσιμάδες» και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στη νίκη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, απηύθυνε ο Στεφάν Ντεμόλ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Βέλγος τεχνικός αναγνώρισε της δυσκολίες της κυριακάτικης αναμέτρησης, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του οφείλει να πάρει το «τρίποντο».
«Είναι πιο εύκολο να κερδίζουμε με 12 παίκτες παρά με 11. Γι’ αυτό κάνω έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει όχι μόνο στο παιχνίδι με τον Αστέρα, αλλά και στα επόμενα με Κέρκυρα και Πανιώνιο.
Μέχρι τώρα παίξαμε δύο δύσκολα παιχνίδια με ομάδες με μεγαλύτερο προϋπολογισμό από μας, τώρα όμως θεωρώ ότι παίζουμε με μια ισοδύναμη ομάδα», υπογράμμισε ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου».
Στη συνέχεια, ο Στεφάν Ντεμόλ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό η προσέγγισή μας ήταν να παίξουμε και όχι να κλειστούμε πίσω στην άμυνα. Θεωρώ ότι δύσκολα θα υπάρξουν ομάδες μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού που θα σκοράρουν, θα έχουν δοκάρι και θα έχουν δυο- τρεις καλές ευκαιρίες ακόμα να σκοράρουν. Η καλή μας απόδοση στο δημιουργικό κομμάτι του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα μας βοηθήσει στον επόμενο αγώνα. Δεν είναι κρυφό ότι για να μείνουμε στη Σούπερ Λίγκα πρέπει να κερδίσουμε, αν όχι όλα, τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας».
Για τους τραυματίες, είπε: «Είχαμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας. Σήμερα θα ξέρουμε αν θα είναι έτοιμος ο Βάντερσον. Όσον αφορά τον Μαμαντού Μπαγκαγιόκο δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ όλοι οι άλλοι είναι 100% έτοιμοι».
Σε ερώτηση για το αν έχει παρακολουθήσει τον Αστέρα, επισήμανε: «Ο Αστέρας είναι μια ομάδα γνώστης της κατηγορίας, με νέο προπονητή από την Ισπανία, με αρκετούς νέους παίκτες από την ισπανική αγορά. Έχουμε παρακολουθήσει τα παιχνίδια με τον Αστέρα. Σήμερα και αύριο θα αναλύσουμε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του Αστέρα Τρίπολης. Με όλο το σεβασμό προς τον Αστέρα, πρέπει να κερδίσουμε».
Τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα αν δεν κερδίσουμε την Κυριακή. Δεν βλέπουμε όμως τόσο μακριά, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Στρατηγική μας είναι να βλέπουμε τα παιχνίδια της έδρας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε δύο- τρεις εκπλήξεις εκτός έδρας».
Εκ μέρους των παικτών, μίλησε ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος επισήμανε: «Παίξαμε με δύο πάρα πολύ καλές ομάδες στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Με τον Άρη, εάν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στο β’ μέρος, μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει όπως μπορούσαμε και να χάσουμε. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν κλειστήκαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και παρότι είχαμε μια καλή εμφάνιση, στο τέλος ηττηθήκαμε.
Στο ματς με τον Αστέρα πρέπει να κερδίσουμε. Να βγούμε στο γήπεδο και από το πρώτο λεπτό να δείξουμε στους αντιπάλους μας ότι θα είμαστε αυτοί που θα κερδίσουμε. Εύχομαι να βοηθήσει και ο κόσμος σε αυτήν την προσπάθεια».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.