- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Απογοητευμένος και αναστατωμένος ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ρουμάνος τεχνικός της Skoda Ξάνθη Ραζβάν Λουτσέσκου που τα έβαλε με την ατυχία της ομάδας του για το γεγονός πως δεν κατέκτησε το τρίποντο της νίκης παρότι χαρακτήρισε θετικό το ότι οι Ξανθιώτες δημιουργούν ευκαιρίες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Λουτσέσκου:
«Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος όσο αφορά την τύχη για μας. Μας αναστάτωσε το γεγονός ότι τελειώσαμε αυτό το παιχνίδι χωρίς να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ήταν ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για μας μετά από 2 μέρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και φυσικά πάρα πολύ δύσκολο για τους παίκτες να παλέψουν και να έχουν τις τέλειες επιλογές.
Πιθανόν να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες αν η κατάσταση ήταν διαφορετική. Σε όλες τις περιπτώσεις, είναι δύσκολο να αποδεχθούμε ότι από τις 6-7 ευκαιρίες που κάναμε, σκοράραμε μία φορά και ταυτόχρονα στην μία ευκαιρία του ΠΑΣ ήρθε η ισοπαλία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως και κάπως έτσι είναι η ζωή μας. Ττο μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αυτά τα ματς μέσα στον Γενάρη ήταν εναντίον μας. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Μπήκαν καλά στο παιχνίδι, πάλεψαν, έκαναν ευκαιρίες. Μετά το 30ολεπτό του αγώνα αρχίσαμε να παίζουμε πιο ανοιχτά γιατί όταν δεν σκοράρεις μετά τις ευκαιρίες πιθανόν να έρχονται και λάθος επιλογές. Αυτές οι αποφάσεις έδωσαν στον αντίπαλο δύο μεγάλες ευκαιρίες.
Στο δεύτερο μέρος επιστρέψαμε με πολύ καλή ισορροπία, σκοράραμε αλλά δεν «κλειδώσαμε» το παιχνίδι και δεχθήκαμε το 1-1. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε για δεύτερη φορά γιατί πιθανόν και η μπάλα να μην ήθελε να μπει στο τέρμα από όποιο σημείο κι αν σουτάραμε».
Σε ερώτηση για το ότι η Skoda δεν μπορεί να κρατήσει σε πολλά παιχνίδια το υπέρ της αποτέλεσμα, ο Ρουμάνος τεχνικός σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι αυτό συνέβη και στον ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι θέμα ατυχίας, δεν είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Το θετικό είναι ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες και πιέζει τον αντίπαλο».
Σχετικά με το ντεμπούτο του Γκόμσι με τη φανέλα της Skoda Ξάνθη, σημείωσε: «Πρόκειται για ισορροπημένο και γυμνασμένο ποδοσφαιριστή. Ήταν η πρώτη του αναμέτρηση και σίγουρα θέλει χρόνο για να δείξει τις ικανότητές του».
Αναφορικά με τη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας την Πέμπτη με τον Παναθηναϊκό και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις, o Ρουμάνος τόνισε: «Σίγουρα θα έχουμε ευκαιρίες στο παιχνίδι της Πέμπτης. Ο αντίπαλος έχει ένα μικρό προβάδισμα μετά το πρώτο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να διεκδικήσουμε όσες ευκαιρίες θα μας παρουσιαστούν στο παιχνίδι. Πρόκεται για δυο επιθετικογενείς ομάδες και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι»
Εισιτήρια: 1.176
Εισπράξεις: 5.935 €
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.