Πετράκης: «Πρόκριση με νεαρά παιδιά»

07.01.2015 Αναγνώστηκε 990 φορές

Ευχαριστημένος από τη νίκη κόντρα στην Καλαμαριά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός αναφέρθηκε και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν και στα 3 παιχνίδια κυπέλλου τονίζοντας ότι αυτό καθιστά ακόμα πιο σπουδαία την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Θέλω να πω ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας σε έναν όμιλο που υπήρχαν 3 ομάδες Α’ Εθνικής, Για μας είναι σημαντικό ότι πετύχαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση χρησιμοποιώντας και στα 3 παιχνίδια νεαρά παιδιά.

Κερδίσαμε δίκαια σήμερα καθώς δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεχτήκαμε το γκολ. Γνωρίζετε πως είναι το ποδόσφαιρο σε αυτά τα πράγματα. Ευτυχώς σκοράραμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη και την πρόκριση».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν παίρνουν εμπειρίες οι νέοι ποδοσφαιριστές μέσα από τέτοια παιχνίδια ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός σημείωσε: «Είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Σήμερα το παιχνίδι ήταν νοκ άουτ καθώς όποιος κέρδιζε, προκρίνονταν. Επομένως είναι σημαντικό τα νέα παιδιά να μαθαίνουν μέσα από ένα σπουδαίο θεσμό όπως είναι αυτός του κυπέλλου».

Θ.ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ

Σχολιασμος