Αγχώθηκε αλλά νίκησε ο ΠΑΣ (video)

06.02.2011 Αναγνώστηκε 953 φορές

Η χτεσινή νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 μπορεί να έγινε με αγχωτικό τρόπο, δεν παύει όμως να είναι μια ακόμα εντός έδρας επιτυχία, η 10η σε 11 αναμετρήσεις στους "Ζωσιμάδες" στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Οι ποδοσφαιριστές του Στεφάν Ντεμόλ ξεκλείδωσαν σχετικά νωρίς την άμυνα της ομάδας του Ευόσμου στο 23', όμως φάνηκε να επαναπαύονται σε αυτό το 1-0 και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο απειλήθηκαν αρκετές φορές με πιο σημαντικές το δίλεπτο 54'-56'. Στην κεφαλιά του Ναλμπάντη στο 54' μάλιστα ο Κηπουρός με τα αντανακλαστικά του έσωσε την ομάδα απο την ισοφάριση.

Με τους 3 πόντους της νίκης ο ΠΑΣ διατήρησε την διαφορά του στο +7 από τον δεύτερο Παναιτωλικό, που νίκησε σήμερα στο Αγρίνιο τον Πιερικό με 2-1 και αύξησε στο +11 την διαφορά του από τον τρίτο Διαγόρα, που αγωνίζεται αύριο στην Καισαριανή με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα.

Στη συνέχεια υπάρχουν για τον ΠΑΣ 2 συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις με Πιερικό και Παναιτωλικό, αρχής γενομένης από τον παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στην Κατερίνη.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χτες έκαναν αποθεραπεία κατά την σημερινή προπόνηση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Για αύριο Δευτέρα έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Δείτε το video με το γκολ του Σιαλμά που έκρινε την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα:

Σχολιασμος