- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Συγγνώμη για την εμφάνιση και την ντροπιαστική ήττα από τον Λεβαδειακό ζήτησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός τόνισε ότι η γιαννιώτικη ομάδα γκρέμισε εύκολα ότι έχτισε με κόπο κόντρα στον ΟΦΗ καθώς και ότι σήμερα ο ΠΑΣ δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο μένοντας στις δάφνες της νίκης κόντρα στους Κρητικούς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:
«Όλοι μας πρέπει να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο και για το αποτέλεσμα και για την εμφάνιση. Όταν νομίζεις από την μία μέρα στην άλλη ότι κάτι γίνεσαι και τα δεδομένα αλλάζουν, τότε μάλλον δεν είσαι σε σωστό δρόμο. Εμείς νομίσαμε ότι γίναμε κάτι σπουδαίο και ουσιαστικά δεν ήρθαμε ποτέ στο γήπεδο. Σήμερα δεν ήμασταν εδώ. Ο Λεβαδειακός ήθελε το παιχνίδι, ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια.
Ό,τι χτίζεις με κόπο, μπορείς πολύ εύκολα να το γκρεμίσεις. Σήμερα δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, είχαμε μείνει στο προηγούμενο ματς. Η κούραση έπαιξε ελάχιστο ρόλο.
Το ποδόσφαιρο είναι σαν τη ζωή και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε αν δεν είσαι αυτός που πρέπει. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και πιστεύω ότι μπορούμε μετά τη σημερινή ήττα να βγούμε πιο δυνατοί».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.