- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και σήμερα (27/11) η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης (30/11, 17:15, PASsports) με αντίπαλο τον ΟΦΗ.
Ο Γιάννης Πετράκης ούτε την σημερινή ημέρα είδε το απουσιολόγιο του να είναι λευκό, καθώς προέκυψε νέο πρόβλημα, μετά τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Ντάσιος και Ιωάννου.
Συγκεκριμένα θεραπεία και ατομικό ακολούθησε ο Τάσος Κρητικός ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στην αποστολή κρίνεται αμφίβολη. Η κατάσταση του Κρητικού αναμένεται να επανεκτιμηθεί κατά την αυριανή (28/11) ημέρα.
Από εκεί και πέρα θεραπεία έκαναν και οι Ντάσιος, Ιωάννου οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα τεθούν εκτός... μάχης ενόψει του αγώνα με τους Κρητικούς.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.