- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Σε φουλ ρυθμούς δούλεψαν τις προηγούμενες ημέρες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, με τον Γιάννη Πετράκη να δίνει βάρος σε κομμάτια που χρήζουν βελτίωσης ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.
Μιας συνέχειας που δεν γνωρίζει κανένας πως θα είναι αυτή, καθώς η ΕΠΟ ανέβαλλε τις προηγούμενες ημέρες επ΄ αόριστον τα εθνικά πρωταθλήματα λόγω της δολοφονικής επίθεσης προς τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο.
Σαφέστατα αυτή η εξέλιξη δεν επηρεάζει μόνο τον ΠΑΣ, αλλά και όλες τις ομάδες οι οποίες δεν γνωρίζουν το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει ένα Δ.Σ της Super League και εκεί ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει για το αν θα υπάρξει αγωνιστική. Αν ναι, τότε ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας. Αν όχι, τότε η ομάδα του Πετράκη θα προσπαθήσει να αναζητήσει αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι, προκειμένου οι παίκτες να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση.
Από εκεί και πέρα κατά την σημερινή μέρα (16/11) οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς έχουν ρεπό, ενώ από αύριο (17/11) αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις.
Τέλος, θεραπεία έκαναν οι Μπέριος και Ντάσιος, ενώ Κρητικός και Κοροβέσης μπήκαν σε φουλ ρυθμούς.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.