- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ευχαριστημένος από την διάθεση και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες στο σημερινό παιχνίδι με την Καλλονή εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός Γιάννης Πετράκης ο οποίος αναφέρθηκε στην αποβολή του Λίλα, χαρακτηρίζοντας την κομβική για την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Επίσης ο Ρεθυμνιώτης προπονητής θέλησε να ρίξει τους τόνους σχετικά με την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Χάρης Χαρίσης και την αναδειξη του σε MVP.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρεθυμνιώτης προπονητής:
«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα όσον αφορά το ρόστερ και την οργάνωση στο παιχνίδι. Δεν είναι τυχαία η βαθμολογική της θέση. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες και καλές προϋποθέσεις και φτάσαμε στην περιοχή, αλλά δεν τις μεταφράσαμε σε γκολ. Για μένα ήταν σημαντικό η αποβολή του Λίλα, που χάλασε τους συσχετισμούς. Με βάση το δεδομένο αυτός χειριστήκαμε καλά το ματς. Αν δεν μπορείς ένα παιχνίδι να το κερδίσεις, καλύτερα να μην το χάνεις.
Ουσιαστικά η Καλλονή μας έκανε την φάση με τον Αναστασιάδη. Αντίθετα η καλύτερη φάση για εμάς είναι το δοκάρι του Ντάσιου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες μου".
Σε ερώτηση του PASsports για το αν είναι ικανοποιημένος για την αντίδραση της ομάδας μετά τις συνεχόμενες ήττες, ο Πετράκης τόνισε: 'Θέλω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος που δεν δεχόμαστε γκολ. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι δεν πρέπει να δέχεσαι γκολ. Πρέπει να έχεις καλή αμυντική οργάνωση και καλή επιθετική ανάπτυξη. Είμαι ευχαριστημένος από το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι" .
Για την εμφάνιση του Χαρίση, ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε: "Θα πρέπει να υπάρχουν χαμηλοί τόνοι για τον Χαρίση. Για μένα δεν σημαίνει τίποτα ότι έπαιξε καλά. Είναι προϊόν σκληρής δουλειάς που κάνει. Έχει δρόμο μπροστά ο ποδοσφαιριστής".
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.